Vårterminen 2023

Nu är terminen i full gång! Varierande väder gör att vi pendlar mellan vårlika dagar på mjuka ridvägar, till att snabbt vara tillbaka till is och snö. Nu längtar vi efter våren!

Nu pågår träning, och vi stöttar våra ekipage som representerar klubben i Ponnyallsvenskans Div III i hoppning och dressyr. Hopplaget gjorde en riktigt fin första omgång när de slutade på en finfin 3dje plats. Heja LRRK!

Söndag den 2 april startar galoppen igen med en Kick off på Bro Park. Det är många som har längtat!

På Lilla Rörby händer också mycket under våren. Ta gärna en titt på kalendern som vi har satt upp på anslagstavlan i stora stallet. Måndag den 1 maj ser vi fram emot den årliga Shettisagilityn. Det brukar bli en bejublad familjeaktivitet där barn så väl som vuxna kan vara med.

Söndagen den 14 maj är det det städdag på Lilla Rörby. Då hjälps vi alla åt att göra anläggningen vårfin.

Söndag den 21 maj står klubben som värd för en lokal tävling i hoppning. Det betyder att även ekipage från andra ridklubbar välkomnas. För att få starta en lokal tävling behöver ryttare och ponny ha tävlingslicens. Vi hoppas att få se många klubbekipage på banan, och vill gärna bjuda in alla övriga medlemmar att komma och titta eller delta som funktionär. Inför den här tävlingen kommer vi ordna ett funktionärsmöte (mer info under april) för att genomförandet ska bli så bra som möjligt. Vi ber alla ekipage som tävlar för Lilla Rörby Ryttarklubb och Stall Lilla Rörby (galoppekipagen) under året, att ställa upp och vara funktionärer. Så boka in datumet redan nu.

Tisdag den 6 juni är det dags för Nationaldagsgaloppen på Gärdet i Stockholm. Då är Lilla Rörby med som funktionärer. Vi har ponnyridning, käpphästhoppning och mycket annat skoj. Vi hoppas även här på hjälp av våra medlemmar att arrangera detta.

Vi ser fram emot en skoj vår tillsammans! Håll utskick efter mer information under terminens gång. Ni kan alltid nå oss i stallet eller på info@lrrk.se

Med hopp om vårväder snart,

Styrelsen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: