Ryttarmeddelande KM Hoppning 2021-10-03

Ryttarmeddelande – KM Hoppning

Söndagen den 3 oktober 2021

Varmt välkomna på söndag! Här finner ni viktig information och tidsschema.

Tider:

Samling/bangång:                     kl 12.15        Obligatoriskt för ridskoleekipage.

Första start klass 3:                   kl 13.00

Prel. första start klass 2:            kl 13.45                            

Prel. första start klass 1:            kl 14.50

Det kommer att finnas möjlighet att gå banan mellan varje klass.

Vid fint väder rids tävlingarna på utomhusbanan och framhoppning sker i ridhuset.

I klass 2 & 3 delas rosetter ut vid utgång enligt propositionen. I klass 1 koras klubbmästare, och övriga placerade tilldelas rosetter etc till fots.

Vi är glada att kunna erbjuda en plats till alla som anmält sig. Preliminära startlistor är publicerade och definitiva listor sätts upp i stallet på söndag. Då det varit många anmälningar startar nu flertalet av ryttarna som rider ridskoleponnier endast en (1) klass. Vi ber er återkomma på info@lrrk.se senast söndag kl 12.00 om ni önskar att byta klass. Vi vet att det är några som har begränsad tävlingserfarenhet och då kan det kännas tryggt att fokusera på en clear round istället för ett klubbmästerskap. Det går självklart bra att byta klass.

Vad gäller A-ponnyryttare så är det flertal som har önskat samma ponny. Det gör att några av er är tilldelade andra ponnyer än önskemålet. Vi kan försäkra er om att alla ponnyer är precis lika bra när det gäller låga hinder och vi hoppas ni ser fram emot en skoj dag på hoppbanan.

Det är inget krav på tävlingskläder men vi uppmuntrar såklart alla som vill använda sina tävlingskläder, samt göra sina ponnyer extra fina den här dagen.

Vi kommer att behöva hjälp av några funktionärer och återkommer med funktionärlista på tävlingsdagen. Räkna gärna med att vara tillgänglig att hjälpa till i den klass ditt barn inte startar.

Enkare cafe med fikabröd etc kommer att vara öppet under dagen.

Missa inte att ta en titt på vår loppis. Vill man lämna in saker till klubben så säljer vi för en billig peng och bidraget går till klubbens akiviteter. Det här är också ett bra tillfälle att passa på att sälja för egen räkning. Märk då gärna plagget/saken med önskat pris och ditt swishnummer.

Vid frågor; maila gärna info@lrrk.se

Och så en sista påminnelse om att fortsätta att vara rädda om varandra. Ha i åtanke att även om restriktionerna är borta så finns pandemin kvar i samhället. Följ Folkhälsomyndighetens allmänna råd, samt stanna hemma om du känner minsta sjukdomssymtom. Tack för er hjälp så håller vi oss alla friska.

Varmt välkomna!

Kommentarer är stängda.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: